MENY Rønde

Kategori

  • Se alle
  • Storkøb
  • Slagterens Nem Meny til 2 personer
  • Sandwich og brød
  • Smørrebrød
  • Studenter Fest
  • Buffet og anretninger
  • Fest-menuer
  • Nem mad til 2 personer
  • Dessert
  • Natmad
  • Kaløtorvets bagerbrød
  • Kagemænd
  • Morgenbrød og boller
  • Kager og wienerbrød

Kategori

Alle produkter

75 varer
Håndmadder
Håndmadder Håndmad er en typisk dansk spise og kan bruges til alle anledninger, som f.eks. frokost, møde eller natmad. Du kan finde et stort udvalg af smørrebrød her. 18,-
Delikatesse Buffet
Delikatesse Buffet Minimum 6 kuverter 14995
Frokostplatte til 2
Frokostplatte til 2 Dansk frokost klassiker med stegte fiskefilet, skiver af kamsteg og leverpostej med bacon. Husk at købe et godt brød til. 10995
Luksus pålægsmand
Luksus pålægsmand 10-12 personer 599,-
Luksus Pålægsmand m tapas
Luksus Pålægsmand m tapas 10-12 pers. 850,-
Luksus stjerneskud
Luksus stjerneskud 95,-
Stort Stjerneskud
Stort Stjerneskud 75,-
Stjerneskud
Stjerneskud 55,-
Storkøb - Hakket skovkvæg oksekød, 5 kg
Storkøb - Hakket skovkvæg oksekød, 5 kg 495.-
GRILL MENU
GRILL MENU Minimum 4 kuverter 14995
LUXUS GRILL MENU
LUXUS GRILL MENU Minimum 4 kuverter 19995
BUFFET 2
BUFFET 2 Minimum 6 kuverter 24995
BUFFET 3
BUFFET 3 Minimum 6 kuverter 29995
BØRNE PÅLÆGSMAND
BØRNE PÅLÆGSMAND Nok til 10-12 personer 499,-
OSTELAGKAGE
OSTELAGKAGE Nok til 8-10 personer 300,-
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2 17995
Schnitzel med bearnaise kartofler
Schnitzel med bearnaise kartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Tortillas med oksekød
Tortillas med oksekød Steges i forvarmet ovn 15-20 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 7995
Oksemedaljon med kryddersmør
Oksemedaljon med kryddersmør Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 15995
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Varmebehandles grundigt til en kernetemperatur på 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 8995
Lasagne
Lasagne Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med chorizo og  baconkartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med chorizo og baconkartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Oksegryde med bacon og kartoffelmos
Oksegryde med bacon og kartoffelmos Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Forloren hare i vildsauce
Forloren hare i vildsauce Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 8995
Hakkebøf bearnaise med kartoffel
Hakkebøf bearnaise med kartoffel Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kylling i karry med ris
Kylling i karry med ris Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Gyros af gris med bearnaise på bund af kartofler
Gyros af gris med bearnaise på bund af kartofler Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Storkøb - Hakket Frilandsgris, 5 kg
Storkøb - Hakket Frilandsgris, 5 kg Kun 375,-
Okseroast af tykstegsfilet med kryddersmør
Okseroast af tykstegsfilet med kryddersmør 202341 14995
Gyros Bearnaise
Gyros Bearnaise 9995
Kalkunbryst i vildtsauce
Kalkunbryst i vildtsauce 10995
Kyllingepande
Kyllingepande 9995
Mørbrad a la creme
Mørbrad a la creme 11995
Delikatessens konfirmationsmenu
Delikatessens konfirmationsmenu 350,-
Kagemand af brunsviger
Kagemand af brunsviger Fra 175,-
Kagemand af hindbærsnitte
Kagemand af hindbærsnitte Fra 175,-
Kagemand af vandbakkelse
Kagemand af vandbakkelse Fra 175,-
Viser 40 ud af 75 produkter

Åbningstider:

Se åbningstiderne under: https://meny.dk/butik/meny-roende

Kontakt os

Hovedgaden 49, 8410 Rønde

Tlf: 86371544 E-mail: rene.povlsen@meny.dk CVR-nummer: 34404844

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport