MENY Rønde
MENY Rønde
Nytårsmenu

Nytårsmenu

34800
Appetizer:
Appetizer med rillette af gris med bærsylt i skal af butterdej.
Appetizer med skaldyrssalat i skal af butterdej.
------------------
Forret:
Hummersuppe tilsmagt med cognac toppet med vannamei-rejer marineret i hvidløg, citronperler, spicy crumble. Hertil brød og smør.
------------------
Hovedret:
Oksemørbrad med rødvinssauce, kartoffelgratin med ost, gulerodspuré og syltede italienske svampe.
----------------
Dessert:
Dessertkage af frisk æblekompot og mascaponecreme på en crunchy bund, toppet med en let karamel.
Hertil en kugle af karamel, crumble med karamelfudge og æblecoulis på grønne æbler.
 

Åbningstider

Butikken: Mandag til fredag 7.00-19.00 Lørdag og søndag 7.00-17.00 Bageren: Mandag til fredag: 6.30-19.00 Lørdag og søndag: 6.30-18.00 Delikatessen; Mandag til fredag 7.00-19.00 Lørdag og søndag 7.00-17.00 Slagter: Mandag til torsdag 7.00-17.00 Fredag 7.00-18.30 Lørdag og søndag 7.00-15.00

Kontakt os

Hovedgaden 49 8410

Tlf: 86371544 E-mail: rene.povlsen@meny.dk

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport
MastercardVisaDankortSe kontrolrapport