0,00 kr. Gå til kurven
MENY Rønde
Oksegryde med bacon og kartoffelmos

Oksegryde med bacon og kartoffelmos

Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995

Åbningstider

Mandag: 7:00-19:00 Tirsdag: 7:00-19:00 Onsdag: 7:00-19:00 Torsdag: 7:00-19:00 Fredag: 7:00-19:00 Lørdag: 7:00-18:00 Søndag: 7:00-18:00 Særlige åbningstider 24/12: Lukket 25/12: Lukket 26/12: Lukket 31/12: 7:00-15:00 01/01: Lukket

Kontakt os

Hovedgaden 49, 8410 Rønde

Tlf: 86371544 E-mail: rene.povlsen@meny.dk CVR-nummer: 34404844

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport